Morgenkaffe

19. januar 2007

Jeg nappede lige et kvarter mere under dynen i dag, da jeg ikke skal så tidligt af sted her til morgen.

Jeg bliver hentet af min chef, Hanne, her kl. 8:00 og så skal vi til Herning.

Vi skal op og se Agromek, en landbrugsmesse som vores firma, er udstiller på. Det bliver spændende, at se vores stand, indtil nu har jeg kun set den på billeder fra diverse messer, den skulle efter sigende være ret flot.

Det er nu dejligt at have en lille time mere og kan side og nyde en god kop kaffe i fred og ro.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar