Morgenkaffe

19. januar 2007

Jeg nappede lige et kvarter mere under dynen i dag, da jeg ikke skal så tidligt af sted her til morgen.

Jeg bliver hentet af min chef, Hanne, her kl. 8:00 og så skal vi til Herning.

Vi skal op og se Agromek, en landbrugsmesse som vores firma, er udstiller på. Det bliver spændende, at se vores stand, indtil nu har jeg kun set den på billeder fra diverse messer, den skulle efter sigende være ret flot.

Det er nu dejligt at have en lille time mere og kan side og nyde en god kop kaffe i fred og ro.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply