Ny mobil

28. januar 2007

Så har jeg gjort det, altså bestilt en ny mobil. Det eneste jeg nu kan gøre er, at vente på, at den kommer. Det er en Motorola MPx220 med Windows Mobile™ software. Efter hvad jeg har læst mig, bliver det nemt at synkronisere med min pc’s Outlooks kontakter og kalender, og det er lige nøjagtig det, jeg har brug for.

Designet er ikke helt i top, men der er ok, hvis den bare lever op til mine forventninger.  

Til Gitte.

Nu er der ikke så lang tid til at, du kan overtage min den gamle- 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply