Ny mobil

28. januar 2007

Så har jeg gjort det, altså bestilt en ny mobil. Det eneste jeg nu kan gøre er, at vente på, at den kommer. Det er en Motorola MPx220 med Windows Mobile™ software. Efter hvad jeg har læst mig, bliver det nemt at synkronisere med min pc’s Outlooks kontakter og kalender, og det er lige nøjagtig det, jeg har brug for.

Designet er ikke helt i top, men der er ok, hvis den bare lever op til mine forventninger.  

Til Gitte.

Nu er der ikke så lang tid til at, du kan overtage min den gamle- 😆

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar