Ny mobil

28. januar 2007

Så har jeg gjort det, altså bestilt en ny mobil. Det eneste jeg nu kan gøre er, at vente på, at den kommer. Det er en Motorola MPx220 med Windows Mobile™ software. Efter hvad jeg har læst mig, bliver det nemt at synkronisere med min pc’s Outlooks kontakter og kalender, og det er lige nøjagtig det, jeg har brug for.

Designet er ikke helt i top, men der er ok, hvis den bare lever op til mine forventninger.  

Til Gitte.

Nu er der ikke så lang tid til at, du kan overtage min den gamle- 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar