Menu
Familieliv

Morgenkaffe i godt selskab

Er lige vågnet og har lavet mig en god kop kaffe på min lille italienske ”kaffemaskine”, det er en god kaffe og den dufter herligt, i hele køkkenet.  ”Kaffemaskinen købte vi da vi var i Italien, sidste sommer og hvis jeg nogensinde kommer til Italien igen, så køber jeg et par stykker, sådan at, jeg har et lille lager, for den kan jeg ikke undvære.

kaffe.jpg

 

Det er dejligt at vågne så tidligt og have hele huset for sig selv. Der går nok et par timer inden der kommer liv i de andre og de timer skal nydes i godt selskab, med mig selv, kaffen og en knitrende brændeovn.

3 kommentar

 • Sarah
  15. februar 2007 at 10:52

  Hej
  Du behøver nu ikke at tage til Italien. Den slags kander kan fåes i masser af danske butikker, tit i italienske pizzariaer, hvor de også sælger pasta og vin. Men sikkert også i Magasin.

  /Sarah

  Reply
 • Catarina
  15. februar 2007 at 16:17

  Hej Sarah

  Tak for det, det vidste jeg slet ikke. Jeg tror jeg hellere må ud og købe en i weekenden, så jeg har en ekstra 🙂

  Reply
 • Catarina » Blog Archive » Ville ønske
  18. august 2007 at 08:13

  […] vågne, det er pragtfuldt at være en del af.Nu sidder jeg og nyder en god kop kaffe, brygget på denne her, senere sal vi ud og kikke/købe ny […]

  Reply

Skriv en kommentar