Udseendet på denne side

10. februar 2007

Jeg er egentlig ikke helt tilfreds med udseendet på denne side. På den ene side kan jeg godt lide det friske orange, men på den anden side, tror jeg, at jeg i længden bliver temmelig træt at det. Jeg har været inde og kikke på de forskellige temaer der findes, men det har ikke gjort det lettere.

Jeg tror jeg lader det blive sådan som det er nu, også selvom det ikke er helt appelsin frit, og så vente med at lave noget om, til jeg har fundet min stil, hvis jeg da har nogen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle 10. februar 2007 at 16:02

  Jeg synes ikke farven er så slem.

  Og det er en fin læsbar font du har.

 • Reply Catarina 10. februar 2007 at 16:08

  Tak Helle. Fonten er jeg også godt tilfreds med, den orange er nok bare lidt for orange.
  For øvrigt… en rigtig lækker cykel du har fået dig 🙂

 • Reply Helle 16. februar 2007 at 09:28

  Tak.

  Jeg har studeret det der WordPress. Jeg kunne godt tænke mig at skifte – men jeg aner ikke hvordan jeg flytter min smartlog blog over …. Er det nemt?

 • Reply Catarina 16. februar 2007 at 11:50

  Hej Helle

  Det vil jeg lige finde ud af.

 • Skriv gerne en kommentar