Uventet besøg

17. februar 2007

Her til aften, da vi alle lige var blevet færdige med at spise, ringede det på døren. Det var Søren søster Gitte og hendes mand. (for at gøre det hele lidt mere forvirrende, hedder han også Søren) De var på vej hjem til Jylland, efter et besøg på Sjælland og mente at vi da godt ville give aftenkaffen, og selvfølgelig ville vi da det. Det passer jo også rigtigt, godt med en pause på Fyn.

Det var en rigtig hyggelig aften, det er nemlig ikke så tit at alle børnene, er hjemme når vi har gæster.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply