Uventet besøg

17. februar 2007

Her til aften, da vi alle lige var blevet færdige med at spise, ringede det på døren. Det var Søren søster Gitte og hendes mand. (for at gøre det hele lidt mere forvirrende, hedder han også Søren) De var på vej hjem til Jylland, efter et besøg på Sjælland og mente at vi da godt ville give aftenkaffen, og selvfølgelig ville vi da det. Det passer jo også rigtigt, godt med en pause på Fyn.

Det var en rigtig hyggelig aften, det er nemlig ikke så tit at alle børnene, er hjemme når vi har gæster.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar