Menu
Familieliv

Det var gratis

Sønnike og jeg tog i Tarup Centret her til formiddag, dels fordi han ville købe et nyt headset og en ny musemåtte til hans pc og fordi jeg skulle hente en telefon som havde været til reparation. Da Christian havde fået købt hvad han ville, gik vi ned i Sonofon-butikken for at hente min telefon.

Den var klar og virkede perfekt, da jeg så ville betale, sagde den søde mand, at det skulle jeg da ikke betale for, det var gratis. Hvad siger I så, det er da helt utroligt, at man kan få noget gratis i dagens Danmark. Jeg syntes at det var så god service, at jeg gav lidt til deres kaffekasse.

Vi sluttede af med at gå på McDonald’s, hvor Christian fik tre cheeseburger og en milkshake og jeg valgte en sixpack med chickennuggets og også en milkshake.

mcdonalds.jpg

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar