Det var gratis

22. februar 2007

Sønnike og jeg tog i Tarup Centret her til formiddag, dels fordi han ville købe et nyt headset og en ny musemåtte til hans pc og fordi jeg skulle hente en telefon som havde været til reparation. Da Christian havde fået købt hvad han ville, gik vi ned i Sonofon-butikken for at hente min telefon.

Den var klar og virkede perfekt, da jeg så ville betale, sagde den søde mand, at det skulle jeg da ikke betale for, det var gratis. Hvad siger I så, det er da helt utroligt, at man kan få noget gratis i dagens Danmark. Jeg syntes at det var så god service, at jeg gav lidt til deres kaffekasse.

Vi sluttede af med at gå på McDonald’s, hvor Christian fik tre cheeseburger og en milkshake og jeg valgte en sixpack med chickennuggets og også en milkshake.

mcdonalds.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar