Ok, lidt sne

22. februar 2007

Ok der er kommet lidt sne, slet ikke så meget som jeg havde ønsket. Jeg må indrømme at jeg er lidt misundelig på alle jer i Nordjylland.

Men ok, lidt har vel også ret. 🙂

sne.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Gitte 22. februar 2007 at 08:38

  Hej Cat

  Kanon flot nederdel – skønne farver. Glæder mig til at se den!

 • Reply Mette 22. februar 2007 at 10:08

  Her på min pind i nord – vensyssel faktisk er det bare blevet et rent snehelvede. Jeg er heldig, jeg er rask og mangler ikke noget. Jeg tror der er mange der ikke er så heldige. Jeg gad også godt bytte med dit lette pudderlag 🙂

 • Reply Catarina 22. februar 2007 at 10:15

  Hej Mette
  Ja sådan er det vel altid, det man ikke har, vil man gerne have.
  Det kan jo, som oppe hos dig, også blive for meget 🙂

 • Skriv gerne en kommentar