Endelig fredag?

2. marts 2007

Så blev det (som man plejer at side) endelig fredag. Det er nu ikke fordi jeg egentlig trænger til weekend endnu, men selvfølgelig er en weekend da altid velkommen. 

Der er bare andre uger hvor jeg trænger mere til fri, end lige denne. Ugen har ikke føltes så lang, men det er nok fordi der er sket så meget, eks. jobskiftet. 

I aften står den på familie hygge, med dertilhørende guf og film, det glæder jeg mig til.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Hege Glad 3. marts 2007 at 17:18

    Noe av det morsomste med å få kommentarer er at man får en mulighet til å lese hva enda et menneske skriver. Nå skal jeg brygge meg en kopp te, og så snoker jeg rundt på sidene dine en liten stund.

  • Reply Catarina 4. marts 2007 at 15:43

    Du skal være så velkommen 😉

  • Skriv gerne en kommentar