Bryllupsdags-middag

3. marts 2007

Ja, det er altså mine forældre jeg her taler om, og ikke Alexandras. Mine forældre har bryllupsdag d. 7. marts, så har de været gift i 43 år.

De havde inviteret os ud her til aften, da de ikke har tid til det på onsdag, hvor det er selve dagen. De har så meget at lave, efter de er stoppet med at gå på arbejde, og det er dejligt. 

Middagen var rigtig dejlig og selskabet ligeså.

mad.jpg 

Det er lidt af en præstation, at være gift i så mange år, set i lyset at alle de skilsmisser, man hører om. Jeg er ikke selv gift og har aldrig været det. Ikke fordi jeg har noget imod ægteskabet, det er aldrig blevet sådan og det fungere også fint for os, uden at vi har papir på hinanden.  

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar