Bryllupsdags-middag

3. marts 2007

Ja, det er altså mine forældre jeg her taler om, og ikke Alexandras. Mine forældre har bryllupsdag d. 7. marts, så har de været gift i 43 år.

De havde inviteret os ud her til aften, da de ikke har tid til det på onsdag, hvor det er selve dagen. De har så meget at lave, efter de er stoppet med at gå på arbejde, og det er dejligt. 

Middagen var rigtig dejlig og selskabet ligeså.

mad.jpg 

Det er lidt af en præstation, at være gift i så mange år, set i lyset at alle de skilsmisser, man hører om. Jeg er ikke selv gift og har aldrig været det. Ikke fordi jeg har noget imod ægteskabet, det er aldrig blevet sådan og det fungere også fint for os, uden at vi har papir på hinanden.  
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar