Jeg glæder mig

6. marts 2007

..jeg kan se det på termometret, det er på vej op, det regner godt nok og er også temmelig gråt her på Fyn, men det er ikke så bidende koldt mere. Fuglene er for længst begyndt at synge morgensang for mig, når jeg går på badeværelset om morgenen. 

Jeg glæder mig til, at jeg igen kan sidde ude og nyde frokosten, komme hjem og smide mig i er af stolene ude på terrassen, og lige få en ½ times fuglekvidren, hører græsset gro, og lidt af forårets friske luft ned i lungerne.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar