Jeg glæder mig

6. marts 2007

..jeg kan se det på termometret, det er på vej op, det regner godt nok og er også temmelig gråt her på Fyn, men det er ikke så bidende koldt mere. Fuglene er for længst begyndt at synge morgensang for mig, når jeg går på badeværelset om morgenen. 

Jeg glæder mig til, at jeg igen kan sidde ude og nyde frokosten, komme hjem og smide mig i er af stolene ude på terrassen, og lige få en ½ times fuglekvidren, hører græsset gro, og lidt af forårets friske luft ned i lungerne.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar