Menu
Kvindeliv

Jeg glæder mig

..jeg kan se det på termometret, det er på vej op, det regner godt nok og er også temmelig gråt her på Fyn, men det er ikke så bidende koldt mere. Fuglene er for længst begyndt at synge morgensang for mig, når jeg går på badeværelset om morgenen. 

Jeg glæder mig til, at jeg igen kan sidde ude og nyde frokosten, komme hjem og smide mig i er af stolene ude på terrassen, og lige få en ½ times fuglekvidren, hører græsset gro, og lidt af forårets friske luft ned i lungerne.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar