Menu
Brasseriet

Nem fredags mad

Soya marineret kylling med pasta og salat.

fredag.jpg 

Kyllingrebrystet marineres i en halvtimes tid i soya, inden det steges på en pande, med en smule olie på. dertil frisk pasta med den mexicansauce.

4 kommentar

  • Pia
    24. marts 2007 at 09:57

    Norj det ser mums ud, og hurtig mad endda. Har du ladet kyllingen ligge længe i soya inden stegning? Den ser meget mørk og alligevel saftig ud:) Og hvad er det der er kommet på pastaen?

    Reply
  • Catarina
    24. marts 2007 at 10:18

    Ja det var lækkert og nemt. Kyllingen lå i soja i ca. 2 timer og blev så stegt hårdt i ca. 2 min. på hver side, derefter slukkede jeg for panden og så den kun fik eftervarme.

    Det der er på toppen af pastaen er, et par rester peberfrugt stegt sammen med rødløg og hvidløg, derefter kom der en dåse flåede tomater på og så stod det bare og kogte ind.

    Reply
  • Pia
    25. marts 2007 at 16:15

    gode nemme rette hugges uden omsvøb her, tak;)

    Reply
  • Catarina
    27. marts 2007 at 18:32

    Du skal være velkommen 🙂

    Reply

Skriv en kommentar