Soya marineret kylling med pasta og salat.
Kyllingrebrystet marineres i en halvtimes tid i soya, inden det steges på en pande, med en smule olie på. dertil frisk pasta med den mexicansauce.
Soya marineret kylling med pasta og salat.
Kyllingrebrystet marineres i en halvtimes tid i soya, inden det steges på en pande, med en smule olie på. dertil frisk pasta med den mexicansauce.
4 kommentar
Pia
24. marts 2007 at 09:57Norj det ser mums ud, og hurtig mad endda. Har du ladet kyllingen ligge længe i soya inden stegning? Den ser meget mørk og alligevel saftig ud:) Og hvad er det der er kommet på pastaen?
Catarina
24. marts 2007 at 10:18Ja det var lækkert og nemt. Kyllingen lå i soja i ca. 2 timer og blev så stegt hårdt i ca. 2 min. på hver side, derefter slukkede jeg for panden og så den kun fik eftervarme.
Det der er på toppen af pastaen er, et par rester peberfrugt stegt sammen med rødløg og hvidløg, derefter kom der en dåse flåede tomater på og så stod det bare og kogte ind.
Pia
25. marts 2007 at 16:15gode nemme rette hugges uden omsvøb her, tak;)
Catarina
27. marts 2007 at 18:32Du skal være velkommen 🙂