Lidt travlt

27. marts 2007

Lige nu er der lidt tryk på, på mit arbejde. Vi skal deltage i en stor udstilling i UK lige efter påske og der er mange ting som ikke er helt færdige endnu. De sidste løse ender, skal være færdige i denne uge, da jeg holder påskeferie fra på fredag. Der trænger jeg helt sikkert også til, til den tid. 

Ikke nok med at vi har travlt, så skal jeg også på kursus i morgen fra kl. 13-19. Jeg ved ærligt taget ikke om jeg når, at komme til tiden, men det er der ikke noget at gøre ved.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply K 28. marts 2007 at 11:09

  Påske pakken er på vej….jeg håber den behager dig ! Vi kender ej hinanden, men jeg fandt dig -efter lidt søgen. Pakken kommer lidt tidligt, ja faktisk før påske, da jeg på mandag rejser til Malaysia – ville jeg ellers ikke ha`kunnet nå det !
  …..

  p.s jeg skal nok røbe mig selv efter påske hvis du vil vide hvem jeg er.

 • Reply Catarina 28. marts 2007 at 18:44

  Ummm kan næsten ikke vente. Der er ikke noget bedre end overraskelser. Du må have en rigtig god tur til Malaysia bare det var mig..

  Det kan jo være at jeg kan gætte det 🙂

 • Reply Laila 28. marts 2007 at 20:33

  Håber du klarer presset og ellers passer på dig selv..

  Sikke spændende hemmelig besked!!:O)

 • Skriv gerne en kommentar