Der er gang i den derude

4. april 2007

Det er en ren fornøjelse at bevæge sig ud i haven lige nu. Der er virkelig gang i den, det hele er ved at eksplodere så det er en ren fryd.

haven1.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Hege 4. april 2007 at 10:15

  Det tar meg ikke mange timene å kjøre til DK, – men det ser ut til at dere bor i Sydens sol og varme. På de danske sidene jeg leser har det vært sprengvår i en måned. Her har det så vidt begynt å spire litt, – men det meste er helt grått. Krokusen har vi, og snøklokkene (gækker), og noen blader. That’s it! Men i dag skal jeg ta meg en fotorunde i hagen. Kanskje jeg oppdager mer.

 • Reply Catarina 4. april 2007 at 10:23

  Det er bare så dejligt at foråret er kommet, jeg håber også at det snart kommer til jer, så I også snart slipper af med det grå og lidt kedelige.

  En fotorunde i haven kan godt overraske, specielt når man kommer tæt på, så er der faktisk mere end man lige venter.

 • Reply Laila 4. april 2007 at 20:48

  Smukke billeder… God macro på kameraet!?

 • Reply Catarina 5. april 2007 at 07:15

  Tak. Ja jeg er ganske godt tilfreds med macro funktionen på begge mine kamera. Billederne her er taget med Digital IXUS 800 IS.

 • Skriv gerne en kommentar