Der er gang i den derude

4. april 2007

Det er en ren fornøjelse at bevæge sig ud i haven lige nu. Der er virkelig gang i den, det hele er ved at eksplodere så det er en ren fryd.

haven1.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Hege 4. april 2007 at 10:15

  Det tar meg ikke mange timene å kjøre til DK, – men det ser ut til at dere bor i Sydens sol og varme. På de danske sidene jeg leser har det vært sprengvår i en måned. Her har det så vidt begynt å spire litt, – men det meste er helt grått. Krokusen har vi, og snøklokkene (gækker), og noen blader. That’s it! Men i dag skal jeg ta meg en fotorunde i hagen. Kanskje jeg oppdager mer.

 • Reply Catarina 4. april 2007 at 10:23

  Det er bare så dejligt at foråret er kommet, jeg håber også at det snart kommer til jer, så I også snart slipper af med det grå og lidt kedelige.

  En fotorunde i haven kan godt overraske, specielt når man kommer tæt på, så er der faktisk mere end man lige venter.

 • Reply Laila 4. april 2007 at 20:48

  Smukke billeder… God macro på kameraet!?

 • Reply Catarina 5. april 2007 at 07:15

  Tak. Ja jeg er ganske godt tilfreds med macro funktionen på begge mine kamera. Billederne her er taget med Digital IXUS 800 IS.

 • Skriv en kommentar