Menu
Dagligdagen

Blæsevejr

Var lige et smut inde i Vissenbjerg for at handle lidt et par småting. Der er fire supermarkeder i Vissenbjerg og de tre af dem holder faktisk åben her i påsken. Det er jo meget rat, hvis vi nu ikke skulle overleve de par dage.

Turen til Vissenbjerg betød også, at jeg var nød til at bevæge mig ud i blæsten og det var egentligt ikke så koldt som jeg regnede med. Så hvis det ikke havde været for blæsten, havde jeg nok bevæget mig ud i haven, men jeg gider ikke.

Jeg bryder mig faktisk ikke så meget om blæsevejr. Jeg har ikke noget imod en smule vind, men når det blæser så meget, at man er nød til at holde på ”hat og briller” gider jeg det ikke.

2 kommentar

 • Pia
  5. april 2007 at 17:03

  Helt enig, luft i kinderne er okay, men stiv kuling er altså lige nok. Var selv på åben landskab med hunden i over en time, og det var ganske rigeligt, så må haven leve sit eget liv til blæsten har lagt sig lidt:)

  God påske

  Reply
 • Catarina
  6. april 2007 at 06:37

  God påske til dig også.

  Reply

Skriv en kommentar