Blæsevejr

Var lige et smut inde i Vissenbjerg for at handle lidt et par småting. Der er fire supermarkeder i Vissenbjerg og de tre af dem holder faktisk åben her i påsken. Det er jo meget rat, hvis vi nu ikke skulle overleve de par dage.

Turen til Vissenbjerg betød også, at jeg var nød til at bevæge mig ud i blæsten og det var egentligt ikke så koldt som jeg regnede med. Så hvis det ikke havde været for blæsten, havde jeg nok bevæget mig ud i haven, men jeg gider ikke.

Jeg bryder mig faktisk ikke så meget om blæsevejr. Jeg har ikke noget imod en smule vind, men når det blæser så meget, at man er nød til at holde på ”hat og briller” gider jeg det ikke.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Blæsevejr”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.