Helstegt lammekølle

5. april 2007

Så er lammekøllen gjort klar til at komme i ovnen. Det bliver lækkert af få lam, det er ved at være længe siden vi sidst har fået lammekølle.

Jeg fjernede benet og fyldte køllen op med persille og hvidløg, der efter syede jeg den sammen. Det er godt jeg ikke er blevet kirurg, for kønt ser det ikke ud, men det holder. Nu har jeg så lavet en masse huller i overfladen og stoppet masser af hvidløg ned i hullerne.

Når den skal i ovnen, kommer den til at ligge på en masse rodfrugter som så bliver bagt sammen med.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 5. april 2007 at 17:30

  Uhm det bliver lækkert !

 • Reply Laila 5. april 2007 at 17:35

  Uha, jeg ville ønske, at husbonden var lige så vild med lam, som jeg er! :o(

  Bon appetit..

 • Reply Hege 5. april 2007 at 23:07

  Her hos oss blir det lammestek på påskeaften. Det er vår tradisjon. Og nå fikk jeg vann i munnen et par dager for tidlig.

 • Reply Catarina 6. april 2007 at 06:44

  Den var lækker Threse 🙂

  Laila, jeg har en veninde hvis mand heller ikke var vild med lam. Hun gjorde så det at hun fjernede næsten alt fedtet på lammekøllen og stoppede så meget persille og hvidløg ind i det, det hjalp. Han er ikke vild med lam, men kan godt spise det.

  Glæd dig Hege, duften og smagen er helt fantastisk 🙂

 • Skriv gerne en kommentar