Dejlig afslappende lørdag

7. april 2007

I dag tog vi en tur over grænsen og ned til Flensborg, både for at handle ved grænsekiosken og for at gå rundt i det indre af Flensborg og gågaden.

Det var rigtigt hyggeligt, selvom solen hurtigt blev sløret af en masse skyer. Det er altid dejligt at gå rundt i Flensborg og se på forretningerne, hvor nogle er de samme som her i Danmark og andre er helt forskellige. Det er som regel også dem der er de sjoveste. Jeg købte dog ikke noget i dag, selvom der var flere skoforretninger som fristede.

Vi fik dog alligevel fyldt bilen op, men det var med øl, vand, slik og chokolade.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar