Dejlig afslappende lørdag

7. april 2007

I dag tog vi en tur over grænsen og ned til Flensborg, både for at handle ved grænsekiosken og for at gå rundt i det indre af Flensborg og gågaden.

Det var rigtigt hyggeligt, selvom solen hurtigt blev sløret af en masse skyer. Det er altid dejligt at gå rundt i Flensborg og se på forretningerne, hvor nogle er de samme som her i Danmark og andre er helt forskellige. Det er som regel også dem der er de sjoveste. Jeg købte dog ikke noget i dag, selvom der var flere skoforretninger som fristede.

Vi fik dog alligevel fyldt bilen op, men det var med øl, vand, slik og chokolade.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar