Menu
Brasseriet / Vegetariske

Mexicansk omelet

Aftensmaden stod Søren for i aften, vi fik en dejlig omelet, her får du opskriften, på en helt fantastisk ret.

Du skal bruge:

3 store peberfrugter
3 store løg
5 fed hvidløg
2 dåser flåede tomater
3 spsk. olie
salt
peber
lidt chili

Skær peberfrugter, løg i skiver og svits det i olien sammen med hvidløget og chilien. Når det er svitset godt kommes de flåede tomater i. Det hele skal så stå og småsimre, til væden er kogt ind. Smages til med salt og peber.

Omeletten laves som en pandekage. Når den er færdig lægges den på tallerknen og peberfrugtmassen fyldes på den ene halvdel, den anden halvdel foldes over.

Kan også nydes som en snack på et stykke godt brød.

8 kommentar

  • Pia
    12. april 2007 at 19:49

    Du er en god inspirationskilde til nem og lækker mad:)

    Reply
  • Hege
    12. april 2007 at 22:36

    Det så lekkert ut, og jeg vil ha! Jeg har ikke fått middag i dag, for jeg har jobbet veldig sent. Men mat fikk jeg, – en bagett. Det hjelper liksom ikke. Det må være varmt. Dette skal jeg prøve.

    Reply
  • Laila
    13. april 2007 at 22:01

    Det ser lækkert ud..

    Reply
  • Catarina
    13. april 2007 at 22:04

    Det var lækkert 😉

    Reply
  • Sol og sommer
    8. november 2009 at 15:56

    […] er klar til at kaste os over den, skal der bare lige laves et par omeletter. Ummm jeg elsker vores mexsicanske omelet, som bare smager at sol og […]

    Reply
  • Hvor heldig har jeg lov at være
    28. juli 2010 at 19:33

    […] øsende regnvejr, returnerede jeg til hjemmet blot for at opdage, at Søren var i gang med at lave Mexicansk omelet. Hvor er det dejligt at komme hjem en onsdag midt i ugen og blive […]

    Reply
  • Catarina
    28. oktober 2010 at 16:57

    […] Nu er aftensmaden sat over og i dag står den på en af vores yndlingsretter her på matriklen, nemlig, mexicansk ommelet. […]

    Reply
  • Verdens bedste mexicanske omelet |
    13. marts 2012 at 17:55

    […] siger sønnike at min omelet er. Og jeg har en tendens til at gi’ ham […]

    Reply

Skriv en kommentar