Menu
Haveliv / Kvindeliv

Bark

Til tider bliver jeg helt fascineret af træer. Nogle gange, er det deres højde, andre gange deres omfang. Lige nu er jeg helt pjattet med at se strukturen i barken, kald mig bare tosset, men det er altså ret fascinerende.

bark.jpg


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Deborah
  16. april 2007 at 14:37

  Nej jeg synes overhovedet ikke, du er tosset – elsker også træer 🙂

  SVAR
 • Hege
  16. april 2007 at 16:38

  Du er slett ikke sprø. Jeg liker også trær. Da jeg i sin tid gikk på lærerskolen hadde jeg en formingsoppgave der jeg laget et stilisert mønster ut fra en bit bark. Senere trykket jeg mønsteret på mange forskjellige selvproduserte produkter. Det var den gang! Jeg liker spesielt godt det siste bildet ditt. Nydelige farger.

  SVAR
 • Catarina
  17. april 2007 at 06:55

  😉

  SVAR

Skriv en kommentar