Crockett

22. april 2007

Christian lavede en bane, som jeg aldrig havde set lige. Jeg må indrømme, at knægten har fantasi, men bare ikke fra mig. Sådan en bane havde jeg aldrig fundet på. Vi måtte selvfølge have et par spil. Aftensmaden stod på flade rugbrødsmadder, men det gør heller ikke spor.

crockett.jpg
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pia 22. april 2007 at 21:10

  Tænk nu hvis kreativitet er medfødt. Mener, jeg synes altid børn er kreative, nogle dygtigere end andre javel, det er først når de bliver temmelig store at de bliver sådan helt “handlingslammet”, sådan når de kommer i den alder/periode hvor ALT er pinligt:)

 • Reply Catarina 23. april 2007 at 06:26

  Så vil jeg da håbe han beholder det, da faktisk er nået den alder hvor JEG er blevet pinlig, så detvare nok ikke længe inden ALT er pinligt 😉

 • Reply Kontorchefen 23. april 2007 at 13:33

  Det var da en dejlig historie, elsker bare når ungerne løber og leger i haven. Min dreng har sit eget træ, der har han sat i mange timer. Det er vist en god bane 🙂

 • Reply Catarina 23. april 2007 at 18:00

  Det var en god, svær og spændende bane 😉

 • Skriv gerne en kommentar