Menu
Kvindeliv

Helt stille

Så er Søren og drengene lige kørt, deres vej går til Jylland. Her er helt stille, den eneste lyd, er den der kommer ude fra bryggerset, hvor vaskemaskinen står og slynger den sidste maskine for denne weekend. Når den er færdig, skal den ud og hænge i det dejlige vejr.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

5 Kommentar

 • Anette
  22. april 2007 at 14:16

  Det lyder akkurat som hjemme hos mig 🙂

  SVAR
 • Catarina
  22. april 2007 at 14:28

  Ind i mellem er det dejligt at kunne læne sig tilbage og nyde stilheden 😉 selvom den ikke vare så længe.

  SVAR
 • Hege
  22. april 2007 at 14:41

  Jeg elsker å være alene hjemme, og det er selvfølgelig fordi huset nesten alltid er fullt av liv. Den første helgen i mai reiser min mann til Italia. Jeg gleder meg, og i mitt stille sinn håper jeg at mine nesten voksne barn er litt opptatt med sitt den helgen. Kan man si sånt? Jepp, – det kan man.

  SVAR
 • Pia
  22. april 2007 at 15:02

  Lige så skønt det er med liv omkring sig, lige så fantastisk er det når man får et minut for sig selv, i stilhed.

  SVAR
 • Catarina
  22. april 2007 at 15:06

  Ja selvfølge kan man sige sådan Hege 😉 Kan godt forstå du glæder dig. Det ville jeg også gøre, med sådan et par dage, helt for mig selv.

  Pia, jeg kan kun give dig ret 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar