Menu
Livet

Helt stille

Så er Søren og drengene lige kørt, deres vej går til Jylland. Her er helt stille, den eneste lyd, er den der kommer ude fra bryggerset, hvor vaskemaskinen står og slynger den sidste maskine for denne weekend. Når den er færdig, skal den ud og hænge i det dejlige vejr.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Anette
  22. april 2007 at 14:16

  Det lyder akkurat som hjemme hos mig 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. april 2007 at 14:28

  Ind i mellem er det dejligt at kunne læne sig tilbage og nyde stilheden 😉 selvom den ikke vare så længe.

  Reply
 • Hege
  22. april 2007 at 14:41

  Jeg elsker å være alene hjemme, og det er selvfølgelig fordi huset nesten alltid er fullt av liv. Den første helgen i mai reiser min mann til Italia. Jeg gleder meg, og i mitt stille sinn håper jeg at mine nesten voksne barn er litt opptatt med sitt den helgen. Kan man si sånt? Jepp, – det kan man.

  Reply
 • Pia
  22. april 2007 at 15:02

  Lige så skønt det er med liv omkring sig, lige så fantastisk er det når man får et minut for sig selv, i stilhed.

  Reply
 • Catarina
  22. april 2007 at 15:06

  Ja selvfølge kan man sige sådan Hege 😉 Kan godt forstå du glæder dig. Det ville jeg også gøre, med sådan et par dage, helt for mig selv.

  Pia, jeg kan kun give dig ret 🙂

  Reply

Skriv en kommentar