Menu
Familieliv

Hygge og dejligt samvær

Fredag eftermiddag kørte Søren over for at hente Daniel, lillebror Sebastian havde ikke tid til at komme med denne gang, da han, denne weekend, skulle starte på sit nye fritidsjob i Legoland.

Da Christian fik fri fra skole, kom han spurtende ind af døren og forkyndte, at han skulle over til Alexander og han også skulle sove derover. Så han drønede ind på sit værelse og pakkede en lille taske med tandbørste og sovepose, smed computeren i rygsækken og så eller af sted, med et; hej hej vi ses.

Fredag aften stod på film, hygge og snak. Det er dejligt indimellem at have ungerne hver for sig, da snakken er forskellig fra den ene til den anden, mest på grund af deres forskellige alder, men også fordi de har forskellige interesser. Når de er alene, med og os ”gamle” kommer der også flere ting frem, end når vi alle er samlede.

Lørdag formiddag hentede jeg Christian hos Alexander, da vi alle skulle ind til Odense og hygge-shoppe. Søren ville ind og se om han kunne finde nogle nye briller, så han og jeg begav os ind i Louis Nielsen. Han fandt også et par som jeg også kunne sige god for, og han har så fået en tid hos optikeren i næste uge, så nu må vente og se hvornår han får dem. Imens vi var hos optikeren, gik Daniel og Christian rundt i de forskellige elektronik-forretninger og kikkede på DVD-film.

Da klokken nærmede sig 12, skulle Daniel på banegården for at hente Michael, en kammerat fra Jylland, som skulle tilbringe resten af weekenden sammen med os. Vi tre andre besluttede at vi havde set nok af Odense og det mylder af mennesker der var og ville egentlig gerne hjem. Daniel og Michael ville gerne se lidt mere på Odense og så tage rutebilen hjem senere, så det blev aftalen.

Da vi alle igen var samlet her hjemme, tog vi ind på Restaurant Oriental Barbecue House i Odense og spiste os en pukkel til, men det var dejligt. Resten af lørdag aften stod i fedmens tegn, da vi så Tema Lørdag på DR2.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Hege
  22. april 2007 at 14:50

  Det høres ut til å være en hyggelig helg. Vi har vært mye i Danmark, men ikke så mye i Odense. Der har vi for det meste drønnet forbi. Jeg husker bare en gang vi stoppet der, og det var på vår første bilferie i utlandet for 100 eller i hvert fall 25 år siden.

  Reply
 • Catarina
  22. april 2007 at 15:08

  Det er faktisk ikke fordi der er så meget at se i Odense, men byen er nu aligevel meget hyggelig. Nu har vi heller ikke mere end ca. 22 minutters kørsel derind.
  Synes dog at I skal gøre holdt næste gang 😉

  Reply

Skriv en kommentar