Menu
Livet

Så hænger det der..

..og om lidt er det sikkert også helt tørt og klar til at komme oveni bunken med allerede meget strygetøj.

vasketoej.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Pia
  22. april 2007 at 15:35

  Strygetøj, må erkende at jeg ikke stryger andet end end skjorte i ny og næ, resten blir lagt pænt sammen og så må det være sådan. Altså hvis noget er helt vildt krøllet får det selvfølgelig en tur:)

  Reply
 • Deborah
  22. april 2007 at 16:39

  Det første der ville ske, hvis jeg vandt en stor sum penge i lotto el. på anden måde, ville være at ansætte en til at stryge og gøre rent for mig 😉 Uha, det er en af mine “blive bedre til ting” – altså noget jeg skal stramme op på. Lige nu går jeg heller ikke så meget op i tøjet p.g.a vægten, men når det hele engang bliver som det skal så skal der også styges – for så har jeg også fået fint nyt tøj – hm, lad os nu se *griner* Håbet er lysegrønt 😉

  Reply
 • Hege
  22. april 2007 at 16:44

  Jeg kan kjenne lukten av soltørket tøy. Mmmmm!!!! Og her regner det fortsatt.

  Reply
 • Pia
  22. april 2007 at 19:03

  Ja, solen nåede heller aldrig her til, såk manne, mon ik den så tager ekstra tilløb imorgen?

  Mit tøj blev dog alligevel tørt, så det gik alligevel helt godt:)

  Reply
 • Catarina
  23. april 2007 at 06:21

  Pia, så er det prøvet, sengetøjet blev glattet lidt og derefetr lagt på plads. 😉

  Jeg har også tit spekuleret over det med at få hjælp, men tanken om en fremmed i huset afholder mig. Held og lykke med vægten 😉

  Ja, Hege der er næsten ikke noget bedre 🙂

  Jeg håber du får sol i dag Pia.

  Reply

Skriv en kommentar