Menu
Dagligdagen

Så hænger det der..

..og om lidt er det sikkert også helt tørt og klar til at komme oveni bunken med allerede meget strygetøj.

vasketoej.jpg

5 kommentar

 • Pia
  22. april 2007 at 15:35

  Strygetøj, må erkende at jeg ikke stryger andet end end skjorte i ny og næ, resten blir lagt pænt sammen og så må det være sådan. Altså hvis noget er helt vildt krøllet får det selvfølgelig en tur:)

  Reply
 • Deborah
  22. april 2007 at 16:39

  Det første der ville ske, hvis jeg vandt en stor sum penge i lotto el. på anden måde, ville være at ansætte en til at stryge og gøre rent for mig 😉 Uha, det er en af mine “blive bedre til ting” – altså noget jeg skal stramme op på. Lige nu går jeg heller ikke så meget op i tøjet p.g.a vægten, men når det hele engang bliver som det skal så skal der også styges – for så har jeg også fået fint nyt tøj – hm, lad os nu se *griner* Håbet er lysegrønt 😉

  Reply
 • Hege
  22. april 2007 at 16:44

  Jeg kan kjenne lukten av soltørket tøy. Mmmmm!!!! Og her regner det fortsatt.

  Reply
 • Pia
  22. april 2007 at 19:03

  Ja, solen nåede heller aldrig her til, såk manne, mon ik den så tager ekstra tilløb imorgen?

  Mit tøj blev dog alligevel tørt, så det gik alligevel helt godt:)

  Reply
 • Catarina
  23. april 2007 at 06:21

  Pia, så er det prøvet, sengetøjet blev glattet lidt og derefetr lagt på plads. 😉

  Jeg har også tit spekuleret over det med at få hjælp, men tanken om en fremmed i huset afholder mig. Held og lykke med vægten 😉

  Ja, Hege der er næsten ikke noget bedre 🙂

  Jeg håber du får sol i dag Pia.

  Reply

Skriv en kommentar