Hurtig kødsovs

23. april 2007

den hurtige spaghetti og kødsovs, hurtig fordi jeg havde glemt at tage kød op af fryseren. Bacon i tern, så jeg også ligge der i fryseren, snuppede den med. Mikroovnen er, i en snæver vending, en fantastisk opfindelse. Baconen røg ind i 1 min. og derefter i gryden hvor løgene allerede lå og brunede, så var det kødets tur, det fik 2 min. så røg det også i gryden. Da det hele var godt brunet, kom tomatpasta og flåede tomater i. Til sidst tilsatte jeg lidt flydende tai-chili og frisk hakket oregano.

spaghetti.jpg

Det smagte herligt og tog kun ½ time at lave. Normalt vil jeg bruge et par timer på en god kødsovs, men ikke i dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Hege 23. april 2007 at 19:58

  Lettvint, raskt å lage og alltid godt. Spagetti med kjøttsaus er alltid populært her i huset også. I morgen skal vi ha spagetti med litt pesto og muligens litt brunet kjøttdeig for den som må ha kjøtt. Det blir en enda mer lettvint variant. Bildene dine var utrolig fristende.

 • Reply Anette 23. april 2007 at 20:06

  Det er også en meget populær – og hurtig – ret hos os 🙂

 • Reply Catarina 23. april 2007 at 20:56

  😉

 • Reply Deborah 24. april 2007 at 07:38

  Uhm det er altid godt 😉 Nogengange må det godt gå hurtigt!

 • Reply Catarina 24. april 2007 at 19:47

  Ja og nogen gange skal de gå hurtigt Deborah 😉

 • Skriv gerne en kommentar