Menu
Brasseriet

Hurtig kødsovs

den hurtige spaghetti og kødsovs, hurtig fordi jeg havde glemt at tage kød op af fryseren. Bacon i tern, så jeg også ligge der i fryseren, snuppede den med. Mikroovnen er, i en snæver vending, en fantastisk opfindelse. Baconen røg ind i 1 min. og derefter i gryden hvor løgene allerede lå og brunede, så var det kødets tur, det fik 2 min. så røg det også i gryden. Da det hele var godt brunet, kom tomatpasta og flåede tomater i. Til sidst tilsatte jeg lidt flydende tai-chili og frisk hakket oregano.

spaghetti.jpg

Det smagte herligt og tog kun ½ time at lave. Normalt vil jeg bruge et par timer på en god kødsovs, men ikke i dag.

5 kommentar

 • Hege
  23. april 2007 at 19:58

  Lettvint, raskt å lage og alltid godt. Spagetti med kjøttsaus er alltid populært her i huset også. I morgen skal vi ha spagetti med litt pesto og muligens litt brunet kjøttdeig for den som må ha kjøtt. Det blir en enda mer lettvint variant. Bildene dine var utrolig fristende.

  Reply
 • Anette
  23. april 2007 at 20:06

  Det er også en meget populær – og hurtig – ret hos os 🙂

  Reply
 • Catarina
  23. april 2007 at 20:56

  😉

  Reply
 • Deborah
  24. april 2007 at 07:38

  Uhm det er altid godt 😉 Nogengange må det godt gå hurtigt!

  Reply
 • Catarina
  24. april 2007 at 19:47

  Ja og nogen gange skal de gå hurtigt Deborah 😉

  Reply

Skriv en kommentar