Menu
Livet

Frem og tilbage er lige langt

Jeg havde i dag lavede en lille aftale med mig selv. Jeg ville køre ind omkring IKEA og købe tre af de opbevaringsglas, som vi ikke fik med sidst vi var derude. Samtidig ville jeg i JYSK og købe den solvogn de har i deres katalog i denne uge. Når jeg nu alligevel var derude kunne jeg jo også lige smutte i BILKA og hente et par småting, det hele ligge jo alligevel samlet på samme sted, en lille omvej som ikke ville tage lang tid, men sådan skulle det ikke være.

De sidste mange år, når jeg har køb møbler, skulle de fleste bringes hjem i papkasser, for at blive samlede herhjemme, nogle gange, blev de samlet i ét hug, andre gange måtte man lige se en ekstra gang på brugsanvisningen, sådan regnede jeg også med at det ville blive i dag, men der tog jeg fejl. Solvognen skulle ikke samles, jeg fik den udleveret i hel tilstand, pokkers, den kunne ikke ligge i min lille nye bil. Der var ikke andet for, end at køre hjem med de andre indkøb, og snuppe stationcaren og kører turen én gang til.

solvogn.jpg

Det blev til 40 ekstra km. Nu står den derude og venter på at jeg kommer og smider mig i den, og den har bare at være god at lige på.

9 kommentar

 • Laila
  24. april 2007 at 21:15

  Den ser ellers dejlig ud.. Håber den er den ekstra køretur værd!?

  Reply
 • Catarina
  25. april 2007 at 06:24

  Det gode ved denne her er; at man også kan ligge på maven, da den er helt lige. Jeg glæder mig til at prøve den i weekenden 😉

  Reply
 • Gitte
  25. april 2007 at 08:03

  Hej Cat

  Den ser kanon lækker ud din nye solvogn. Håber der bliver rig mulighed for at benytte den i sommer.

  Reply
 • Hege
  25. april 2007 at 10:24

  Så flott den var. Og trekket er av et slag som tåler både regn og sol. Her er det mest av det første for tiden, men det kommer varmere tider.

  Reply
 • Pia
  25. april 2007 at 14:39

  For filenda os, nu mindes jeg igen om at mine drømmesenge døde forrige år. Det er jo næsten ikke til at holde ud at sole sig nede i myrehøjde. Du bliver uden tvivl glad for den der:)

  Reply
 • Catarina
  25. april 2007 at 21:29

  Her er masser af sol, så du skal være velkommen Hege 😉

  Pia, du må ud og skaffe en ny inden weekenden, så du kan ligge godt.

  Reply
 • Pia
  26. april 2007 at 22:00

  Ja det burde jeg næsten:)

  Reply
 • […] fra min nye solvogn, har bestemt heller ikke været dårlig, måske lige bortset fra […]

  Reply
 • Catarina » Blog Archive » Sikke en dag
  22. august 2009 at 20:00

  […] beriget med et dejligt havebord, en bænk, to stole og en dækstol. Til gengæld ryger min gamle solvogn, med i handlen, for den passer ligesom ikke ind her […]

  Reply

Skriv en kommentar