Menu
Livet

Hvad Sejrskoven gemte

Jeg skulle et ærinde i en del af Odense som jeg tit har været i, nede ved Den Fynske Landsby og skovsøen, jeg har bare aldrig været over på den anden side af gaden, hvor Sejrskoven er, det skulle jeg i dag. Jeg drejede ind og parkerede bilen. Imellem træerne så jeg en bygning som jeg ikke havde regnet med var der, den måtte jeg se lidt mere på.

sejrskoven1.jpg

Bygningen viste sig at være en slags engelsk villa men ikke beboet. Huset havde en meget lille have, i betragtning af des størrelse. Der havde uden tvivl engang været en parklignende have, men der hvor den skulle have været, var der nu gule rækkehuse, ikke ret charmerende.

sejrskoven22.jpg

Jeg gik tilbage til bilen og det hus jeg havde mit ærinde i og spurgte i receptionen om de kendte til huset. Receptionisten fortalte; at der havde boet et ældre ægtepar, konen var død og så havde manden solgt jorden fra, derfor de gule rækkehuse. Efter frasalget af jorden, havde han solgt huset til en ejendomsmæglerkæde, som forsøgte at leje stedet ud, men uden succes.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Pia
  25. april 2007 at 22:43

  Det hus ser da både dejligt og indbydende ud, men det ville pynte at skærme af ind til den gule kæde i baggrunden, den passer lige som ik i billedet.

  Reply
 • Hege
  25. april 2007 at 22:50

  Huset er pent, – men det ser veldig sterilt ut. Her mangler noen frukttrær, blomster og ikke minst en haug med lekende barn. Skal du ta deg en tur til eiendomsmegleren, Catarina?

  Reply
 • Catarina
  26. april 2007 at 06:06

  Ja Pia, det ser ikke særligt kønt ud. De gule huse skulle aldrig have været opført 🙂

  Hæ Hæ Hege……nej jeg skal ikke ind og snakke med ejendomsmægleren. Jeg har det dejligt herude ca. 13 km fra Odense.

  Reply
 • Deborah
  27. april 2007 at 07:44

  Hvor synd at sælge jorden fra. Det ødelægger jo propertionerne fuldstændig. Underligt, at manden ikke har tænkt på det! Øv!

  Reply
 • Catarina
  27. april 2007 at 16:28

  Ja det er det Deborah, der burde have været nogen der kunne have vejledt han. Nu er der måske kun firmaer der kunne finde det attraktivt.

  Reply

Skriv en kommentar