Menu
Livet

Op i omdrejninger.

Der er flere ting som kræver min opmærksomhed i dag. Vasketøjet venter på at komme ud i solskinnet, forhaven trænger til en overhaling, krydderurterne skal udplantes i dag og der ligger en bunke strygetøj og venter.

Der er faktisk rigeligt, men det bliver en pragtfuld dag, så jeg er den der er løbet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Hege
  28. april 2007 at 11:43

  Jeg synes jeg var tidlig ute da jeg sto opp halv åtte, og i dag er det den store gjøre dagen både i DK og i N, for nå er det varmt. Vi har skyndet oss med alt innearbeidet nå på morgenen. Resten av dagen skal tilbringes i hagen. Det er et hav av oppgaver, – og i motsetning til rydding og gulvvask som jeg absolutt ikke liker, så er alt jeg skal gjøre ute lystbetont.

  Reply
 • Catarina
  28. april 2007 at 18:41

  Ja jeg kan også bedst lide udedørs sysler, når det er godt vejr. God dag til dig 😉

  Reply

Skriv en kommentar