Menu
Her hos os / Kvindeliv

Morgensang

Der findes næsten ikke noget bedre, end at blive vækket tidligt, og så af fuglene, som synger morgensang. Jeg har nu været oppe i en time og nyder den friskbryggede kaffe og tosomheden med Søren. Christian er ikke hjemme, han sover over hos en kammerat, hvor de i går holdte filmaften. De var tre gutter og tre piger, det var dog kun drengene der skulle sove der.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
1

2 Kommentar

 • Pia
  28. april 2007 at 08:16

  Ja og det kan du forvisse dig om det ikke er særligt længe;) Altså det der med ren drengesnork:)

  Sidder også på min terrassetrappe og nyder morgenens første kop kaffe til lyden af veltilfredse fuglefløjt:)

  Rigtig god weekend derovre

  SVAR
 • Catarina
  28. april 2007 at 08:23

  Nej det regner jeg heller ikke med 😉 men det gør ikke noget at der går lidt tid endnu.

  God weekend til dig også.

  SVAR

Skriv en kommentar