Menu
Skallebølle 2004-2021

De overlevede

Sidste efterår tilbød en kollega mig spirea buske. De var tilovers efter at en legeplads, hvor han boede, skulle nedlægges og han synes egentlig at det var lidt synd at de bare skulle kasseres. Han mente at det var bedst jeg hentede dem med det samme, da de dagen i forvejen, brutalt var blevet trukket op med et reb omkring det nederste af planten og i den anden ende af rebet, var en stor bil. Jeg fik fat i en stor trailer og drønede ned til Nyborg og fik læsset 8 lidt tørre planter op i traileren.

spirea.jpg

Vel hjemme igen, gik Søren og jeg i gang med at grave 8 kæmpe store huller og fik derefter plantet og vandet dem. Heldigvis klarede de den lidt voldsomme flytning og nu vi har stor glæde af dem.

5 kommentar

 • Judith
  11. maj 2007 at 20:39

  Jeg kan godt forstå at i har glæde af dem, smukke er de.
  Godt de overlevede turen:-)

  Reply
 • Hege
  11. maj 2007 at 22:53

  Vi har også en spirea. For noen år siden forsøkte Thorvald å klippe den helt ned, – men den er nå i ferd med å vokse seg stor igjen. De er flotte!

  Reply
 • Catarina
  12. maj 2007 at 10:12

  Judith, vier er specielt glade for at alle 8 overlevede, det havde vi ikke forventet.

  Hege, vi har også snakke om at klippe dem ned, men vi mente at vi lige skulle give dem lov til at komme sig oven på flytningen. Vi regner med at gøre det efteråret.

  Reply
 • Deborah
  13. maj 2007 at 19:23

  De er rigtig flotte. Min phønixpalme, har ikke overlevet, så jeg kommer til at finde på noget andet. Forstår det ikke helt, for de skulle ellers være lette at gå til.

  Reply
 • Catarina
  13. maj 2007 at 19:31

  Ja.. mine plejer at få et par litter vand hver tredie uge. Hvis de så bliver grimme med tiden, får de ovennævnte behandling.

  Reply

Skriv en kommentar