Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Blad indkøb

Normalt er jeg ikke den der bruger penge på ugeblade eller livsstilsmagasiner, da jeg ikke synes der er noget der er værd at læse i dem. De sidste par uger er dette dog blevet en undtagelse og i dag var jeg igen at finde ved bladhylden. Jeg kom hjem med Garden Living og Isabellas, hvor der ved sidstnævnte medfulgte Mad.

magasiner.jpg

Grunden til min pludselige kovending er, at vi på tirsdag får vi besøg af dem her, som skal komme med et forslag til vores forhave og baghave. Det er lidt spændende at se, hvad de finder ud af.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Pigen
  13. maj 2007 at 17:59

  Mad har jeg også luret på, de bliver solgt til en speciel intropris a vist kun 25kr. Og jeg har altså en svaghed for madmagasiner 🙂 Du må endelig give en anmeldelse af det!

  Reply
 • Catarina
  13. maj 2007 at 18:04

  Ja det skal jeg nok, men lige nu er det mest have bladende der trækker, så der går nok lidt tid 😉
  Velkommen til 🙂

  Reply
 • Laila
  13. maj 2007 at 18:07

  Åh.. Magasiner… Elsker de farvestrålende og knitrende bolig og have magasiner. En god kop the og er det for varmt, min dårlige last, Cola og så et magasin!! God fornøjelse, med haveindretningsplanerne!

  Reply
 • Deborah
  13. maj 2007 at 19:09

  Jeg er også en “sucker” efter sådan nogen, uha – men prøver at holde mig i skindet!!!

  Reply
 • Pia
  13. maj 2007 at 21:06

  Ajj hvor er jeg misundelig;) Det blir da bare rigtig spændende at få proffet ideer til haven, venter spændt på at høre mere:)

  Reply
 • Catarina
  14. maj 2007 at 06:01

  Jeg skal helt sikker nok berette om projektet her på siden 😉

  Reply
 • Hege
  14. maj 2007 at 17:51

  Jeg er nok ikke så standhaftig som deg at jeg bare kjøper dem av og til. Jeg kjøper dem ofte, – og jeg elsker dem. Jeg abonnerer på to feminine magasiner og ett interiørblad. I tillegg kjøper jeg rett som det er både danske, norske og svenske interiørblader. Heldigvis har jeg en venninne med samme last, – og så bytter vi blader. Så blir de i hvert fall lest to ganger. 🙂 Jeg overtar gjerne dine når de er utlest.

  Reply
 • Catarina
  15. maj 2007 at 16:59

  Det skal jeg huske på Hege 😉

  Reply

Skriv en kommentar