Blad indkøb

Normalt er jeg ikke den der bruger penge på ugeblade eller livsstilsmagasiner, da jeg ikke synes der er noget der er værd at læse i dem. De sidste par uger er dette dog blevet en undtagelse og i dag var jeg igen at finde ved bladhylden. Jeg kom hjem med Garden Living og Isabellas, hvor der ved sidstnævnte medfulgte Mad.

magasiner.jpg

Grunden til min pludselige kovending er, at vi på tirsdag får vi besøg af dem her, som skal komme med et forslag til vores forhave og baghave. Det er lidt spændende at se, hvad de finder ud af.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Blad indkøb”

  • Mad har jeg også luret på, de bliver solgt til en speciel intropris a vist kun 25kr. Og jeg har altså en svaghed for madmagasiner 🙂 Du må endelig give en anmeldelse af det!

  • Åh.. Magasiner… Elsker de farvestrålende og knitrende bolig og have magasiner. En god kop the og er det for varmt, min dårlige last, Cola og så et magasin!! God fornøjelse, med haveindretningsplanerne!

  • Ajj hvor er jeg misundelig;) Det blir da bare rigtig spændende at få proffet ideer til haven, venter spændt på at høre mere:)

  • Jeg er nok ikke så standhaftig som deg at jeg bare kjøper dem av og til. Jeg kjøper dem ofte, – og jeg elsker dem. Jeg abonnerer på to feminine magasiner og ett interiørblad. I tillegg kjøper jeg rett som det er både danske, norske og svenske interiørblader. Heldigvis har jeg en venninne med samme last, – og så bytter vi blader. Så blir de i hvert fall lest to ganger. 🙂 Jeg overtar gjerne dine når de er utlest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.