Søndag formiddag

13. maj 2007

..på vej til Odense er der ikke mange biler på vejene, i dag var der kun mig, denne veteranbil og en traktor.

bil.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Pia 13. maj 2007 at 11:47

    Ahahaha, jeg bliver altid overrasket når jeg ser de dersens gamle biler, det er altså en sjov interesse at ha, synes jeg der bare synes at det er skønt jo bedre og mere lydlyst bilen transporterer mig:)

  • Reply Catarina 13. maj 2007 at 17:37

    Ja jeg kan kun give dig ret. Jeg er også glad for min lille dyt, hvor man ikke han høre om man kører 70 eller 150 km/t det er en fornøjelse 😉

  • Skriv gerne en kommentar