Meget travl og hyggelig mandag

15. maj 2007

I går havde jeg enormt travlt på arbejdet. Alle vores kollegaer fra England, Spanien og Kina er her i Danmark, til salgsmøde. Jeg skulle have mapper med statistikker kampagneaviser, de nyeste brochurer og kataloger klar til mødet, som skulle starte kl. 9:30. Jeg nåede, at få det hele klar og langt ind i mødelokalet til tiden.

Senere var der fælles frokost i kantinen med en lækker buffet. Det er godt at der ikke er sådan en hver dag, for så ville jeg da godt nok blive temmelig rund og det ville jeg ikke være glad for.

Som afslutning på dagen, var der arrangeret pool turnering på Shark Pool House i Odense, med efterfølgende spisning på Bryghuset, for dem der havde lyst og tid. I alt var vi 22 som deltog i arrangementet.

ramon.jpg
Ramon blære sig

På Pool House, stod der en instruktør klar til at fortælle reglerne og styre turneringen om hvem der skulle spille mod hvem. Vi skulle alle trække et kort og tallet der stod på ville enten være rødt eller sort. Jeg trak sort 16 og det samme gjorde Ramon. Vi skulle spille på bord 16, imod rød 16, som var Karin og Hans (vores boss).

mig.jpg
Jeg er koncentreret

Vi var meget jævnbyrdige men vi endte med at vinde. Nu skulle vi så spille imod en rent engelsk team, ups… det var ikke så godt. De er vant til at spille et par gange om ugen, så selvfølgelig tabte vi. De samlede vindere af den lille turnering, blev ikke uventet, det engelske team som vi tidligere havde tabt til.

helle.jpg
Helle som prof

Maver var nu begyndt at rumle på et par af vores mandlige kollegaer og vi begav os mod restaurant Brughuset, hvor vi fik en tre retters menu med diverse drikkevare.

storoel.jpg
Greg med st stort glas øl

Kl. 21:30 begyndte vi at bryde op og jeg satte næsen mod Vissenbjerg. Vel hjemme, dejsede jeg træt om, efter en meget lang men rigtig hyggelig mandag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Deborah 15. maj 2007 at 19:41

    Det ser rigtig hyggeligt ud – godt du havde en god dag.

  • Reply Catarina 15. maj 2007 at 19:48

    Ja det var kanon hyggeligt også fordi vi ikke ser vores udenlanske kollegaer mere en 2-3 gange om året.

  • Leave a Reply