Ude på landet

20. maj 2007

Er der højt til himlen, fuglene synger og man kan næsten høre græsset gro. Jeg holder meget af at bo “på landet” selvom det ikke helt er ude hvor kragerne vender, vi har 4 km. til vissenbjerg og 15 km. til Odense, så det er jo ikke langt fra noget.

blaa_himmel.jpg

Selvom det er ret tæt på en stor by, stopper byen ret brat og så er man på landet. Med alt hvad det indebær, også sådan nogle karle her.

kvaeg.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Deborah 20. maj 2007 at 20:03

    Der er helt vildt dejligt på landet, og havde jeg haft et netværk og ikke mindst en sød mand, var jeg nok heller ikke flyttet tilbage til byen. Men som tingene er, var det den rigtige beslutning med et gammelt hus, der trængte til op til mange kærlige hænder og et svigtende helbred. Men bestemt dejligt 🙂

  • Reply Catarina 21. maj 2007 at 06:02

    Ja, Deborah man skal hele tiden gøre op med sig selv hvad man kan og vil magte. Vi flytter også til byen endag, når vi ikke kan/gider huset mere. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar