Menu
På tur

Ude på landet

Er der højt til himlen, fuglene synger og man kan næsten høre græsset gro. Jeg holder meget af at bo “på landet” selvom det ikke helt er ude hvor kragerne vender, vi har 4 km. til vissenbjerg og 15 km. til Odense, så det er jo ikke langt fra noget.

blaa_himmel.jpg

Selvom det er ret tæt på en stor by, stopper byen ret brat og så er man på landet. Med alt hvad det indebær, også sådan nogle karle her.

kvaeg.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Deborah
  20. maj 2007 at 20:03

  Der er helt vildt dejligt på landet, og havde jeg haft et netværk og ikke mindst en sød mand, var jeg nok heller ikke flyttet tilbage til byen. Men som tingene er, var det den rigtige beslutning med et gammelt hus, der trængte til op til mange kærlige hænder og et svigtende helbred. Men bestemt dejligt 🙂

  Reply
 • Catarina
  21. maj 2007 at 06:02

  Ja, Deborah man skal hele tiden gøre op med sig selv hvad man kan og vil magte. Vi flytter også til byen endag, når vi ikke kan/gider huset mere. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar