Menu
Livet

Blev fristet

Det er mange år siden, men i dag da jeg var ude og hænge vasketøj, hørte jeg den, klokken.. i ved den der bimler som en vanvittig hver anden tirsdag eller en anden ugedag, Hjem-is bilen. Jeg vasketøj og klemmer fra mig, spurtede ind efter min pung ned af indkørslen i fuld gallop, jeg nåede det og nu er fryseren fyldt af dem her.

Umm jeg skal snart ned og have en.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Hege
  22. maj 2007 at 19:07

  Pussig, – den Isbilen kommer hit til oss også. Som de onde foreldre vi er, lurte vi ungene våre da de var små. Når vi hørte lyden av isbilen, så sa alltid en av oss voksne: “Oj, – så synd, nå plinger den fordi den er tom for is igjen. Ja, ja, – kanskje neste gang.” Og nå som vi igjen har småbarn i huset, så er de like enkle å lure. Men du gikk altså ikke på den, Catarina.

  Reply
 • Catarina
  22. maj 2007 at 19:11

  Nej her var det mig der blev fristet.
  Undskyldningen som du nævner, brugte jeg også over for min søn da han var lille 😉 Den gik lige indtil han var 6 år 🙂

  Reply
 • Judith
  22. maj 2007 at 20:20

  Uhm det ser lækkert ud med alle de is, jeg ville ikke kunne ha dem liggende længe:-)

  Reply
 • Deborah
  22. maj 2007 at 21:05

  Den har også lige været her, og jeg har ikke købt nogen. Det falder desværre dårligt i tråd med at jeg skal tabe mig. Nu har is heller aldrig været det største problem. Men jo det smager dejligt, når det er varmt.

  Reply
 • Pigen
  22. maj 2007 at 23:01

  Her kommer bilen hver anden fredag – og jeg hænger halvt ude af vinduet 🙂
  Desværre har vi kun en lille køleskabsfryser, så der har endnu ikke været plads til en kæmpekasse med Hjemis. Jeg nøjes med at savle på deres hjemmeside….

  Reply
 • Catarina
  23. maj 2007 at 05:50

  Jeg kan oplyse at 2 kæmpe eskimoer, var lige hvad jeg trænkte til 🙂

  Reply
 • Gitte
  23. maj 2007 at 08:10

  Jeg er slet ikke forundret over, at netop du ikke kunne modstå fristelsen da du hørte klokken.

  Men de smager altså også dejligt. Rigtig god fornøjelse – sålænge kassen med is varer….smil.

  Reply
 • Pia
  23. maj 2007 at 09:42

  Her må jeg nok og med gru erkende at den plingende bil går under navnet “børnelokkeren”. Det er fra den tid hvor jeg boede i et boligblokkvarter hvor der var bunker af børn, som alle stimlede sammen om den vogn alt imens de plaaagede deres forældre og ismanden stod og smilede fjoget. Grrrrr, jeg har bandet den væk mange gange, for de billigste er de altså ikke hvis man har en flok munde der sukker.

  Vi køber ellers rigtig mange is stadig, men alligevel aldrig hos bilen der, mærkeligt ja for de smager vel egentlig rigtig godt:)

  Reply
 • Catarina
  23. maj 2007 at 17:29

  Gitte, Hæ hæ, du er nu sød 😉

  Pia, ja de smager faktisk godt, det er faktisk første gang, imens vi har boet her jeg har ladet mig lokke og vi har nu boet her i snart 3 år. Vi plejer også at købe is andre steder hvor det er billigere 🙂

  Reply

Skriv en kommentar