Næsten for nemt

23. maj 2007

Aftensmaden blev hurtig grillmad og hjemmelavet kartoffelsalat. Det tog ikke mange minutter at bikse det sammen. Det er dog ikke den store kulinariske oplevelse, men det smagte dog alligevel dejligt og ikke uvæsentligt, vi blev alle mætte.

mad1.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Deborah 24. maj 2007 at 08:05

  Jeg synes nu det kan være noget af det bedste! Var det min kartoffelsalat? Den skal du prøve. Jeg husker tydeligt, når vi grillede med mor og far, det elskede vi og især sådan en pølse med kartoffelsalat – Uhm!

 • Reply Catarina 24. maj 2007 at 16:42

  Det var nu ikke din kartoffelsalet, (men jeg har opskriften) da det var Søren der biksede maden sammen i går. Men næste gang jeg laver kartffelsalat, så skal den prøves 😉

 • Reply Johanna 29. maj 2007 at 13:07

  En sommergrillet pølse går man aldrig fejl af. Og det ser bestemt lækkert ud 🙂

 • Reply Catarina 29. maj 2007 at 16:47

  Den smagte også 🙂

 • Skriv gerne en kommentar