Menu
Familieliv

Næsten for nemt

Aftensmaden blev hurtig grillmad og hjemmelavet kartoffelsalat. Det tog ikke mange minutter at bikse det sammen. Det er dog ikke den store kulinariske oplevelse, men det smagte dog alligevel dejligt og ikke uvæsentligt, vi blev alle mætte.

mad1.jpg

4 kommentar

 • Deborah
  24. maj 2007 at 08:05

  Jeg synes nu det kan være noget af det bedste! Var det min kartoffelsalat? Den skal du prøve. Jeg husker tydeligt, når vi grillede med mor og far, det elskede vi og især sådan en pølse med kartoffelsalat – Uhm!

  Reply
 • Catarina
  24. maj 2007 at 16:42

  Det var nu ikke din kartoffelsalet, (men jeg har opskriften) da det var Søren der biksede maden sammen i går. Men næste gang jeg laver kartffelsalat, så skal den prøves 😉

  Reply
 • Johanna
  29. maj 2007 at 13:07

  En sommergrillet pølse går man aldrig fejl af. Og det ser bestemt lækkert ud 🙂

  Reply
 • Catarina
  29. maj 2007 at 16:47

  Den smagte også 🙂

  Reply

Skriv en kommentar