Lilla skønhed

24. maj 2007

Jeg har lige fundet en lilla klokkeblomst, eller jeg tro det er en klokkeblomst. Den er meget yndig og er endnu ikke fuldt udsprunget, jeg glæder mig til at se den i fuld flor, men indtil da, vil jeg bare nye den, da den står i det ene bed tæt ved terrassen.

blomst1.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Deborah 24. maj 2007 at 18:43

  Den er rigtig fin – uanset, hvad den hedder 😉

 • Reply Judith 24. maj 2007 at 20:50

  Hvor er den køn, den må blive virkelig smuk når den engang er sprunget helt ud:-)

 • Reply Catarina 24. maj 2007 at 21:10

  Ja det håber jeg 😉

 • Reply Hege 24. maj 2007 at 21:12

  Det er godt det ikke bare er jeg som er analfabet når det gjelder plantenavn. Jeg kan jo nesten ingen! Denne var uansett pen.

 • Reply Catarina 24. maj 2007 at 21:15

  Jeg tror heller aldrig jeg bliver en ørn til plante navne 🙂

 • Leave a Reply