Menu
Livet

Bugforbindinger

bugforbinding.jpgDet er hvad meget af min arbejdsdag er gået med. Vi er ved at lave nogle datablade om vores forskellige bugforbindinger og de mål vi har fået oplyst passer ikke med virkeligheden, derfor har jeg haft målebåndet fremme i dag.

Når databladene er færdige skal de og produktet med på en stor international udstilling som vores firma skal deltage i i Australien i august.

Bugforbindinger bruges til at forhindre, at hunde og til dels også katte, kradser, bider i evt. operationssår og hjælper også med at holde såret stramt sammen.

5 kommentar

 • Judith
  25. maj 2007 at 19:28

  Det er da smart. Kan huske da vi fik katten steriliseret, jeg var skide bekymret for om hun nu begyndte at rode rundt med de sting og om såret ville åbne sig osv osv.

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2007 at 19:37

  Ja det er rigtigt smart og så kan den vaskes ved 90 grader og derved genbruges.

  Reply
 • Pia
  25. maj 2007 at 22:29

  Det lyder meget smart og ku man så også finde noget til skader på deres poter og ben så er lykken ramt, for de der skærme man kan give de stakler på, de fungerer altså ikke. Jeg ved det, har haft min egen hund gående rundt og væltede over og op og ned af alt som en anden fulderik, kun fordi han sku ha den tosset skærm på, grr.

  Reply
 • Hege
  26. maj 2007 at 00:09

  Den så da praktisk ut. Jeg bestiller en hvid jeg får en skadet katt, – for de finnes vel også i kattestørrelse?

  Reply
 • Catarina
  26. maj 2007 at 06:26

  Pia, det findes, man kan få nogle “sokker” som spændes på med velkro. Krave som du nævner, bliver for det meste brugt til de tilfælde hvor hunden overhoved ikke må komme i nærheden af såret.

  Hege, da den mindste størelse passer også til katte 🙂

  Reply

Skriv en kommentar