Forældresamtale og fodbold

30. maj 2007

Så var det igen tid til den halvårlige samtale i skolen. Det er nu ret hyggeligt at kommer derop. Dagen emne var de nye elevevalueringer, som Christian i sidste uge, havde fået med hjem, i en lukket kuvert. De evaluerer efter metoden A B C D E, hvor A er bedst, det svar til “meget tilfredsstillende”, som var de karakterer vi fik, da jeg gik i skole. Jeg har hele tiden vidst, at han ikke er tabt bag af en vogn, men resultatet var nu bedre end jeg havde ventet 😉

skole.jpg

Efter vores samtale, var det tid til fodbold. Christians hold skulle spille mod Allesø. Det gik ikke sååå godt, de fik bank og tabte. Stillingen blev 4 – 0. De tog det dog vældig pænt og hyggede bagefter, med en sodavand i Tutten.

fodbold.jpg

Nu snurre vaskemaskinen, da det var min tur til at vaske alt tøjet. Det er godt det er fint vejr så alle trøjerne, shortsene og strømperne kan komme ud på tørresnoren.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Gitte 31. maj 2007 at 08:09

    Man kan altså bare ikke vinde hver gang (desværre). Men sikke et fint vejr til en fodboldkamp. Kender også godt glæden ved det gode vejr, når det er ens tur til at vaske alt fodboldtøjet.

  • Reply Catarina 31. maj 2007 at 16:56

    Ja det er fedt og nu er det lagt sammen og puttet i tasken. Det var det for denne gang 😉

  • Skriv gerne en kommentar