Samtale med en teenager.

1. juni 2007

Mig:

Hvordan gik det i skolen i dag?

Christian:

Fint nok

Mig:

Kun fint nok?

Christian:

Hummm

Mig:

Hvad lavede I så i idræt?

Christian:

Kedede os

Det er bare  dejligt, når teenagere er meddelsomme 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anita 1. juni 2007 at 19:29

  Jeg skal hilse og sige, at 7-årige drengebørn kan være ligeså lidt meddelsomme 😀

  God weekend 🙂

 • Reply Laila 1. juni 2007 at 22:45

  Hi hi..

  God weekend!

 • Reply Catarina 2. juni 2007 at 07:51

  Også en god weekend til jer 😉

 • Reply Pia 2. juni 2007 at 09:35

  Jamen pris dig bare over at han er HELT normal, hahaha. Min niece er snart 14 og hun har være lige så meddelsom i et par år efterhånden, resten af kommunikationen foregår så med øjnenen, så man ikke er i tvivl om hvad hun mener:)

 • Reply Catarina 2. juni 2007 at 11:45

  Så er jeg helt beroliget. Kan nu konkludere, at det ikke ham jeg får snakke ørene af 😉

 • Leave a Reply