Menu
På tur

Æbelø tur retur

For at komme til Æbelø, skal man gå 1,6 km gennem vandet. Der er bestemte tidspunkter man skal gå på, alt afhængig af tidevandet. Vi begav os ud i det lidt kølige vand omkring kl. 9. Efter 5 kvarters gang  både igennem vandet, over Æbelø Holm og Brådet ankom vi til selve Æbelø, hvor vi holdte en lille formiddagspause.

aebeloe1.jpg

Det første der slog os da vi ankom, var duften af løg. Det viste sig så, at meget af skovbunden var dækket af ramsløg som jo er rigtig god i salater og deslige.

aebeloe2.jpg

Naturen på Æbelø er helt fantastisk og uspoleret og frokosten blev nydt på kanten af en af klitterne med den skønneste udsigt over vandet.

aebeloe3.jpg

Turen hjem var lidt mere anstrengende end turen ud, det det var begyndt at blæse op og vandet derfor var blevet presset ind mod kysten. Det medførte at vi, i stedet for vand til anklerne, måtte gå i vand til lidt over knæene. Alle mand kom og sikkert i land og en halv times tid senere var vi hjemme godt møre og trætte.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

14 kommentar

  • Catarina
    6. maj 2011 at 18:45