Menu
Livet / På tur / Skallebølle 2004-2021

Hjemme igen

..efter en laaang dag møder denne skønhed mig i forhaven. Jeg ved ikke hvad det er for én, men heldigvis er der flere af dem og det er ikke alle der endnu er sprunget ud, så der er tid til at nyde den lidt ad gangen.

bare_smuk1.jpg

Tæt på, kan dens ene støvdrager godt ligne en lille stjerne.

bare_smuk2.jpg

Nu vil jeg have lidt mad og så smække stængerne op.

4 kommentar

 • Marianne/Amager
  6. juni 2007 at 19:13

  Der er ikke noget som om sommeren når man kommer hjem. dagene syntes længere og smukkere. Som nu med din fine blomst (har ingen ide om hvad det er?). Jeg er også rigtig træt efter arbejde idag……… så gik jeg ud i haven – så og duftede – og så klare jeg lige resten af aften…………. måske 🙂

  Reply
 • Judith
  6. juni 2007 at 22:37

  Sikke dog flot den er blomsten:-) Der må være nogle der ved hvad den hedder.

  Reply
 • tineross
  6. juni 2007 at 23:26

  Den ligner en geranium (storkenæb), måske en geranium macrorrhizum ‘Spessart’.

  En hurtig google-søgning på billeder giver for eksempel dette hit: http://www.gartencenter-shop24.de/images/GeraniumMacrorrSpessart.jpg

  Ikke at jeg på nogen måde er ekspert, – den ligner bare tilfældigt én, som jeg kom til at investere i tidligere på sæsonen. Til stor glæde 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. juni 2007 at 06:04

  Marianne, jeg kan kun give dig ret, det hjælper at komme ud i haven efter en lang dag.

  Judith 😉

  Tineross, velkommen til :-). Ja jeg tror sørme du har ret, det ligner den. Tak for hjælpen 🙂

  Reply

Skriv en kommentar