Vidunderlig morgen

7. juni 2007

.. solen skinner fra en skyfri himmel, og purløgen er begyndt at blomstre, (jeg må hellere få den klippet når jeg kommer hjem). Om en halv time skal jeg ud af døren, men det gør ikke spor, for jeg kan mærke, at det bliver en dejlig sommerdag.

purloegsblomst.jpg

Go’ sommerdag til jer også 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Deborah 7. juni 2007 at 07:24

  I lige måde, og sjovt nok, har jeg også valgt blå her til morgen. Solen skinner nemlig også fra en blå himmel her 😉

 • Reply Pia 7. juni 2007 at 08:39

  Tillykke med purløgen, dit heldige asen, her har den simpelthen valgt slet ikke a komme op af jorden, grrrr;)

 • Reply Catarina 7. juni 2007 at 16:54

  Deborah, ja det er dejligt 🙂

  Pia hæ hæ og det smager pragtfuldt 🙂

 • Skriv gerne en kommentar