Vidunderlig morgen

7. juni 2007

.. solen skinner fra en skyfri himmel, og purløgen er begyndt at blomstre, (jeg må hellere få den klippet når jeg kommer hjem). Om en halv time skal jeg ud af døren, men det gør ikke spor, for jeg kan mærke, at det bliver en dejlig sommerdag.

purloegsblomst.jpg

Go’ sommerdag til jer også 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Deborah 7. juni 2007 at 07:24

  I lige måde, og sjovt nok, har jeg også valgt blå her til morgen. Solen skinner nemlig også fra en blå himmel her 😉

 • Reply Pia 7. juni 2007 at 08:39

  Tillykke med purløgen, dit heldige asen, her har den simpelthen valgt slet ikke a komme op af jorden, grrrr;)

 • Reply Catarina 7. juni 2007 at 16:54

  Deborah, ja det er dejligt 🙂

  Pia hæ hæ og det smager pragtfuldt 🙂

 • Skriv gerne en kommentar