Menu
Familieliv

Landet igen

Så er vi hjemvendt efter en dejlig campingweekend. Vi startede i fredags efter jeg var kommet hjem fra arbejde, hvor jeg på hjemvejen havde hentet Alexander, en af Christians kammerater. Turen var ikke så lang, da vi kun skulle til Billund. Vi ankom til Billund Camping, kun et stenkast fra Legoland, sidst på eftermiddagen og fik og os installeret.

camping.jpg

Daniel og Sebastian, som jo bor i Billund, kikkede ned til os og vi sad alle og hyggede, alt imedens Alexander og Christian skiftevis drak sodavand og fik luft i deres luftmadrasser. Da vi alle var klar, gik vi ned for at få en bid mad på restauranten der hører ind under campingpladsen. Vi valgte “Carvery buffet”, da det er nemmest, når vi er så mange, du kan selv vælge hvad du vil have og du kan spise så meget du vil.

Lørdag morgen stod vi tidligt op og gik i Legoland. Da de åbnede kl. 10:00, stod drengene klar og spurtede ind og ned til de vilde aktiviteter, om de fik prøvet temmelig mange gange inden, der ved middagstid var ved at være lange køer overalt.

legoland.jpg

Det nye i Legoland i år er; Atlantis som ikke decideret er en aktivitet, men mere en tur, hvor man kikker på små akvarier og går igennem en tunnel med vand omkring én og hvor man kan se hejerne svømme rundt. Det er rigtig flot lavet.

atlantis.jpg

Udflugten til Legoland er en årlig tilbagevendende begivenhed, da det er mit arbejde der giver billetterne til deres medarbejder og disses familier, så med jævne mellemrum støder man ind i en kollega og dennes familie og står så (til stor irritation for de utålmodige børn) og hyggesnakker lidt. Vi har så bare gjort det til en tradition at tage på camping samtidig med.

6 kommentar

 • Hege
  10. juni 2007 at 17:09

  Vi vurderer Legoland med våre to små ekstrabarn neste år. Jeg kikket inn på denne campingplassen, og det så jo riktig fint ut med flotte hytter. Vi har bare vært i Legoland en gang da våre barn var små, – og det er ganske lenge siden. Da bodde vi på Givskud vandrerhjem som også var et godt alternativ.

  Reply
 • Catarina
  10. juni 2007 at 17:33

  Hege, det er en rigtig familie campingplads og den er ikke ret stor, så den er nem for børnen at finde rundt på, og børn det er der, rigtig mange og i alle aldre.

  Reply
 • Marianne/Amager
  10. juni 2007 at 20:50

  Jeg misunder dig jeres campingvogn – sikke en weekend – en helt lille ferie. Og vejret kunne du jo ikke klage over :-). Den campingplads i var på – er der hytter til leje med eget køkken og toilet/bad? Jeg overvejer en tur med Mathias til Legoland – og det så ud som et skøn overnatningssted.

  Reply
 • Catarina
  11. juni 2007 at 06:16

  Marianne, det var skønt at komme lidt væk 🙂 Jeg tror det lige ville være noget for Mathias 🙂

  Du kan læse om hytterne og priserne her:

  http://www.billundcamping.dk/default.asp?pagenumber=11914

  Reply
 • Hannele
  12. juni 2007 at 09:00

  Jag har aldrig varit i Legoland, men vill..

  Reply
 • Catarina
  12. juni 2007 at 17:22

  Hannele, glæd dig, det er et rigtigt hyggelit sted 🙂

  Reply

Skriv en kommentar