Menu
Kunst, kultur, sport & mad / Livet

Endnu en.

den_udvalgte.jpgHer ved middagstid trængte jeg til lidt tid alene og da det er en smule svært i et hus med 5 “mandfolk”, kørte jeg ind i Tarupcentret. Ikke fordi jeg regnede med at være alene i et indkøbscenter, så dum er jeg dog ikke, men der ville nok ikke være nogen der skulle hører min mening, spørge mig til råds, eller for den sags skyld, skulle have mad.

Jeg havnede nede i den lille boghandel, ikke at jeg som sådan var på udkik efter noget specielt, men jeg var nem at lokke i dag, for pludselig stod jeg med fire bøger i hænderne, men besluttede mig for, at én måtte være nok for i dag.

Jeg kan jo altid ønske mig de andre i fødselsdagsgave, der er jo ikke så længe til.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Marianne/Amager
  28. juli 2007 at 18:34

  glæder mig til at høre om ogens indhold – om det er en man selv skulle gå efter…

  Reply
 • Catarina
  28. juli 2007 at 18:37

  Ja – jeg glæder mig også til at gå i gang med den.
  (Skal dog lige afslutte Himlene og Jorden, jeg er en af dem der der ikke er god til at læse flere bøger ad gangen 🙁 )

  Reply
 • natmaleren
  28. juli 2007 at 21:09

  Først vil jeg lige sige velkommen hjem til det danske igen:-)

  Og så må du ha god læsning.

  Reply
 • Catarina
  29. juli 2007 at 08:41

  Mange tak Judith – jeg har smugkikket, og jeg glæder mig 😉

  Reply

Skriv en kommentar