Menu
Livet

Afhængighed

Efter jeg er kommet hjem fra ferie, er bloggen her blevet en smule forsømt – ikke at der ikke har været noget at skrive om, men jeg har egentlig ikke haft lyst til at sætte mig foran pc’en når jeg kom hjem fra arbejde (min arbejdsdag foregår foran pc’en). Det var som om hovedet og kroppen stadig var på ferie, og det vel og mærket, uden en pc inde for rækkevidde.

Det er lige før at jeg vil påstå, at jeg var blevet en smule slavebunden, og at jeg dagligt måtte læse andres blogge og selv skrive et indlæg. Det er lidt skræmmende og jeg tror det er meget godt, i hvert fald for mig, at “smide” pc’en væk nogle uger om året, for derved får jeg igen, et “normalt” forhold til den.

Nu skal du ikke tro, at jeg er blevet “hellig”, og ikke vil skrive mere her, det er jeg bestemt ikke. Jeg vil helt sikkert skrive et indlæg, næsten hver dag, og nogle dage også flere indlæg, men når jeg næste gang tager på ferie, bliver den igen “smidt” langt væk, det er til gengæld også helt sikkert.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Johanna
  5. august 2007 at 01:54

  Jeg tror vi alle, altså alle os som blogger eller andet, har godt af disse feriepauser fra tid til anden. Man kan hurtigt få et afhængighedsforhold til maskineriet 🙂

  Reply
 • Pia
  5. august 2007 at 01:55

  Cfølig er det sundt, det er jo sådan med al afhængighed, det er ikke kun af det gode:)

  Reply
 • Catarina
  5. august 2007 at 07:33

  Johanna og Pia, ja det er godt der er noget der hedde ferie 🙂

  Reply
 • Perle
  6. august 2007 at 15:13

  Hvor lyder det bekendt. Jeg selv arbejder med PC dagligt og før ferien alt alt for mange timer. Så jeg har nydt de uger uden PC. Og jeg vil give dig ret, der opstår en vis form for afhængighed af blogs, forums oa. 🙂

  Reply
 • Catarina
  6. august 2007 at 19:56

  Perle, ja og jeg vil ikke lige have den ind på livet lige med det samme igen 🙂

  Reply

Skriv en kommentar