Nytårsaften

5. august 2007

..ja jeg ved det godt, det er dælem dulme lidt tidligt at tænke på nytårsaften, når det ført lige er blevet sommer og solskin. Men det er man nød til, hvis man ikke agter, at holde nytårsaften i Danmark, og det har vi ikke tænkt os at gøre i år. Så i går tog Søren og jeg ind til rejsebureauet og bestilte billetterne, og det var heldigt vi ikke ventede til i næste uge, vi fik nemlig de sidste fem billetter.

egypten.jpg

Det er første gang at vi vælger at rejse syd på og valget er faldet på Egypten, et land igen af os endnu har besøgt. Det siges at lufttemperaturen er på 21 grader og vandet 19 grader (en kende koldt) men helt sikkert varmere end her hjemme.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Marianne/Amager 6. august 2007 at 00:20

  Whauuuu bare det var mig……. Det lyder lækkert… jeg ahr lige bestil en romantisk weekend til husbonden og jeg i oktober – det kan da lugte lidt af fisk…. ikke???? Til stockholm????

 • Reply Hege 6. august 2007 at 15:37

  Det blir sikkert aldeles supert. Og så kan dere gå hele høsten og glede dere.

 • Reply Catarina 6. august 2007 at 20:00

  Marianne, der vil jeg så sige – bare det var mig, vi skal have alle tre drenge med til Egypten. Nej det er ok at skulle have dem med, men jeg glæder mig til engang i fremtiden, ikke at skulle have børn med på ferie 🙂

  Hege, jeg glæder mig allerede 😛

 • Skriv gerne en kommentar