Nytårsaften

5. august 2007

..ja jeg ved det godt, det er dælem dulme lidt tidligt at tænke på nytårsaften, når det ført lige er blevet sommer og solskin. Men det er man nød til, hvis man ikke agter, at holde nytårsaften i Danmark, og det har vi ikke tænkt os at gøre i år. Så i går tog Søren og jeg ind til rejsebureauet og bestilte billetterne, og det var heldigt vi ikke ventede til i næste uge, vi fik nemlig de sidste fem billetter.

egypten.jpg

Det er første gang at vi vælger at rejse syd på og valget er faldet på Egypten, et land igen af os endnu har besøgt. Det siges at lufttemperaturen er på 21 grader og vandet 19 grader (en kende koldt) men helt sikkert varmere end her hjemme.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Marianne/Amager 6. august 2007 at 00:20

  Whauuuu bare det var mig……. Det lyder lækkert… jeg ahr lige bestil en romantisk weekend til husbonden og jeg i oktober – det kan da lugte lidt af fisk…. ikke???? Til stockholm????

 • Reply Hege 6. august 2007 at 15:37

  Det blir sikkert aldeles supert. Og så kan dere gå hele høsten og glede dere.

 • Reply Catarina 6. august 2007 at 20:00

  Marianne, der vil jeg så sige – bare det var mig, vi skal have alle tre drenge med til Egypten. Nej det er ok at skulle have dem med, men jeg glæder mig til engang i fremtiden, ikke at skulle have børn med på ferie 🙂

  Hege, jeg glæder mig allerede 😛

 • Skriv en kommentar