Nye ure

7. august 2007

Jeg har tidligere nævnt at jeg godt vil have et nyt ur. Da vi var ved Weissensee i Østrig, var vi inden in en lille by som havde en rigtig urmager, han sad så man kunne se han reparere urene. Jeg faldt dog over et noget anderledes ur i hans vindue. Det tog lige et par sekunder at finde ud af hvordan det skulle aflæses.

rosato.jpg

Jeg faldt pladask for det, det er så anderledes og også lidt kitch artig. Jeg havde dog lidt svært ved at bestemme mig for hvilket et jeg skulle have – det hvide eller det sorte, for én gangs skyld, var Søren til meget stor hjælp;

Hvorfor tager du ikke bare begge to..

Jeg er sku’ nem at logge 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Marianne/Amager 7. august 2007 at 07:30

  Hvor er de fede……… dem har jeg aldrig set før. Jeg var klar faldet for dem. Et kunstværk på armen…… Klog mand du har!

 • Reply Hege 7. august 2007 at 10:41

  Så kjempelekre de var. Sånne har jeg heller aldri sett. Min mann sier også alltid at jeg skal ta begge når jeg ellers er i tvil. Jeg tror han gjør det for å kommer raskt ut av en situasjon han ikke liker.

 • Reply Pia 7. august 2007 at 13:03

  Altså det råd ku din mand med succes give videre til min- og sikkert mange andres mænd os, det er da en FANTASTISK løsning på det lille problem:)

  Super flotte må jeg sige de er, urene:)

 • Reply Catarina 8. august 2007 at 06:30

  Ja nogle gange får han nogle ganske udmærket idéer 😎

 • Skriv gerne en kommentar