Menu
Livet

Nye ure

Jeg har tidligere nævnt at jeg godt vil have et nyt ur. Da vi var ved Weissensee i Østrig, var vi inden in en lille by som havde en rigtig urmager, han sad så man kunne se han reparere urene. Jeg faldt dog over et noget anderledes ur i hans vindue. Det tog lige et par sekunder at finde ud af hvordan det skulle aflæses.

rosato.jpg

Jeg faldt pladask for det, det er så anderledes og også lidt kitch artig. Jeg havde dog lidt svært ved at bestemme mig for hvilket et jeg skulle have – det hvide eller det sorte, for én gangs skyld, var Søren til meget stor hjælp;

Hvorfor tager du ikke bare begge to..

Jeg er sku’ nem at logge 😀

4 kommentar

 • Marianne/Amager
  7. august 2007 at 07:30

  Hvor er de fede……… dem har jeg aldrig set før. Jeg var klar faldet for dem. Et kunstværk på armen…… Klog mand du har!

  Reply
 • Hege
  7. august 2007 at 10:41

  Så kjempelekre de var. Sånne har jeg heller aldri sett. Min mann sier også alltid at jeg skal ta begge når jeg ellers er i tvil. Jeg tror han gjør det for å kommer raskt ut av en situasjon han ikke liker.

  Reply
 • Pia
  7. august 2007 at 13:03

  Altså det råd ku din mand med succes give videre til min- og sikkert mange andres mænd os, det er da en FANTASTISK løsning på det lille problem:)

  Super flotte må jeg sige de er, urene:)

  Reply
 • Catarina
  8. august 2007 at 06:30

  Ja nogle gange får han nogle ganske udmærket idéer 😎

  Reply

Skriv en kommentar