PEPSI MAX

8. august 2007

Så kan jeg vist lige klare resten at arbejdsdagen….

arbejde.jpg

det skal jeg 😛
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Hege 8. august 2007 at 23:22

  Man skal jo helst drikke vann, det vet vi, – både du og jeg. Men jeg nyter også litt Pepsi Max på jobben av og til. Det gjør liksom livet litt lettere. Hos oss vandrer vi mellom elevene hele dagen, og så har vi gjerne en te- eller kaffekopp stående. Noen av ungene lager seg også noe varmt innimellom, men de er flinke til å drikke vann, og sodavann får de jo ikke lov til. Men så er det altså vi syndige i Pepsi Max-klubben. Vi lurer litt Pepsi Max ned i en kaffekopp, og så tror alle at det er nettopp … ja, akkurat. Uff da – ikke si det til noen 🙂

 • Reply Marianne/Amager 8. august 2007 at 23:23

  Vi er også til Pepsi Max her………. Og den kan man bare næsten ikke få i Italien…….

 • Reply Catarina 9. august 2007 at 18:19

  Hege, den ide er da helt fantastisk, jeg skal nok lade værer med at sige den til dine elever 😀

  Marianne, jeg kan nu også drikke andet – den nye Zero er også kanon 😉

 • Skriv en kommentar