Grå dag

11. august 2007

..det er hvad det har været i dag, men det gør egentlig ikke spor, for nu var der endelige en lejlighed til at få gjort hovedrent. Det er lige før jeg vil sige at Meister Proper har været her. Alle skabene, også køkkenskabene, har fået en tiltrængt tur indvendig, så det er det rene svir.

gul.jpg

Denne står som en af de få og lyser op i indkørslen.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar