Ville ønske

18. august 2007

..at jeg kunne løbe og tage billeder samtidig, for her til morgen, var jeg vidne til, en dejlig lavt-hængende sol over nyhøstede smådisede marker, det var blevet et flot motiv. På sådanne morgener kan man mærke naturen vågne, det er pragtfuldt at være en del af.

Nu sidder jeg og nyder en god kop kaffe, brygget på denne her, senere skal vi ud og kikke/købe ny vaskemaskine.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Anita 18. august 2007 at 09:00

  Præcist sådan har jeg det, når jeg enten kører til job om morgenen eller kører hjem derfra efter en aftenvagt. Jeg glemmer kameraet HVER gang, når morgen/aftensolen er allersmukkest 😀

  Hav en superdejlig lørdag og god tur til hvidevaremanden 🙂

 • Reply Catarina 18. august 2007 at 09:25

  Anita, du må simpelthen have et kamera kun til bilen 😆 Rigtig god lørdag til dig også og tak 😛

 • Reply Hege 18. august 2007 at 11:27

  Jeg kjenner meg igjen. Når det beste motivet dukker opp, så ligger kameraet hjemme. Noen ganger ønsker jeg meg et speilrefleks, men så tenker jeg at det er sløsing med penger. Jeg ville jo nesten aldri ta det med meg der jeg er når jeg fotograferer: I skogen, på jobben, i bilen, på handletur, i kajakk. Da duger bare det lille, lette kameraet.

 • Reply Perle 18. august 2007 at 20:42

  Lyder som en skøn morgen og så må jeg tilstå, at du har inspireret mig. Jeg har været ude og løbe tirsdag og torsdag og skal igen i morgen. Glæder mig faktisk til at komme afsted 🙂 Husker jeg rigtigt bor du i en by med bakker lige som jeg, det er det jeg synes er hårdt ved opstarten.

  Fandt du en vaskemaskine?

 • Reply Catarina 19. august 2007 at 13:08

  Hege, da jeg kun havde det store kamera havd jeg det ikke særlig tit med, men efter jeg købte de lille, ligger det fast i tasken, men den slæber jeg ikke på når jeg løber 😀

  Perle, dejligt at høre at jeg har inspireret dig. Jow det er rigtigt at jeg bor hvor der er mange bakker og ja, det er hårdt ind i mellem 🙂 men også rigtigt dejligt. Det er en sejr den dag man kan løbe op ad en som man i starten måtte tage i bider.

 • Skriv gerne en kommentar