Menu
Familieliv

Søndagsudstilling

Efter endt rengøring, som ikke blev gjort med den største begejstring, måtte der ske noget som betød, at vi kunne opholde os lidt udenfor, da vejret jo viste sig fra den lettere sommerartige side.

Christian var meget træt og efter en nat med LAN, ville han gerne sove lidt, så vi gamle valgte at tage til Middelfart og kikke lidt på boligudstilling og overlod huset til sønnike.

Hvis jeg stod for at skulle bygge hus, eller blot skulle bygge til, var det helt klart stedet jeg ville starte. Det var utrolig inspirerende og vi fik da også et par ideer til forbedring af vores hus.

11.jpg

Det hvide meget simple hus, var lige et jeg godt kunne forestille mig at bo i. Jeg ved godt at det ikke er charmerende, der er ingen sjæl, men til gengæld er det så strømlignet, ligetil og meget sydeuropæisk og det kan jeg på sin vis ikke stå for.

21.jpg

chr1.jpgDa vi kom hjem var det ikke helt let at få liv i sønnike, han var gået helt i ind i drømmeland. Efter adskillige forsøg lykkedes det dog, selvom han hellere ville havet sovet videre.

Det nytter dog ikke noget at sove videre, for så bliver der vendt op og ned på søvnrytmen og det er ikke godt når man er i voksealderen.

                  

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Perle
  28. august 2007 at 15:39

  Byggecentrum – fedt sted. Sidst vi var der blev jeg fristet af, at bygge nyt, men kom dog til fornuft 🙂

  Reply
 • Hege
  28. august 2007 at 17:28

  For et sted. Kan man virkelig gå rundt og se på forskjellige hus? Kan man gå inn i dem? Er de møblert?

  Dette er mitt yndlingshus. Eksteriøret er noe rotete, og det du har fotografert er i så måte renere og penere i linjene. Men det jeg liker så godt er at dette huset har en stor takterasse i andre etasje. Den kan man komme til via en gangbro. Hvis man så låser porten til trappen som går opp fra bakkenivå, har man et låst uterom som fungerer som en del av huset. Det er flere lekre hus på denne siden. Sjekk bare på grunnadressen.

  http://www.leca.no/?did=9157513

  Reply
 • Catarina
  28. august 2007 at 17:36

  Perle – ja det er et ret fedt sted, og jeg bjev også fristet 😉

  Hege – ja man kan godt komme ind, med det er i følgeskab med en ansat og de er møbleret.
  Det hus du linker til er for vildt lækkert, det er endnu bedre end det jeg har fotograferet wow. Tak for linket 🙂

  Reply

Skriv en kommentar